Ny butik i centrum - The Sport Studio

Nynäshamnsbaserade profil- och reklambyrån The Brand Studio, med Jenny Mattson och Christian Berntsson i spetsen, öppnar en sport- och fritidsbutik i centrum. The Sport Studio öppnar i OnlyLocals lokal på Centralgatan nu på fredag 4/11, med ett erbjudande av träningskläder, vinterjackor och sport- & friluftsprylar som vandringsstavar, tejp till hockeyklubbor, pannlampor mm. Självklart säljer The Sport Studio även sina välkända Nynäshamns-profilkläder. Christian har, utöver The Brand Studio, drivit den tidigare Team Sportia-butiken i Sjötelegrafen och har erfarenheten inom sportbranschen. 

Christian menar att Nynäshamnarna inte ska behöva åka till Haninge för ett grundläggande utbud inom idrott, träning och friluftsliv och ser att det finns potential att växa om detta tas emot väl. 

⁃ Vi kommer erbjuda nynäshamnarna ett basutbud av det de behöver och att köpa den här typen av produkter måste kunna göras lokalt, tillgängligt och enkelt. Vi börjar i en mindre lokal, så ser vi vart detta tar oss!

Camilla Irenmark på NCF AB och fastighetsägaren Irenmark Fastigheter ser att butikens utbud attraherar en bred målgrupp: de unga inom föreningsidrotten, träningsälskarna, de som vill ut i naturen, turisterna eller bara den som behöver en varm jacka till vintern. 

⁃ Det är precis den här typen av lokalt förankrat utbud, som bygger på ett identifierat behov, som ska finnas i ett centrum. Ett utbud inom sport och fritid saknas verkligen idag! Vi ser med spänning fram emot Nynäshamnarnas mottagande av konceptet.

För mer info, kontakta:
Christian Berntsson, christian@thebrandstudio.se, 0727318116
Camilla Irenmark, NCF AB, camilla.irenmark@ncfab.se, 0704029889

Foto: David Klasson – Nynäshamnsposten

Externa artiklar:

Fler nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies på vår webbplats för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse. Vill du veta mer om hur vi arbetar med cookies och behandlar dina personuppgifter kan du läsa mer här.