Hyreslägenheter

Vi erbjuder hyreslägenheter om 1-4 rum och kök mitt i centrala Nynäshamn. Som hyresgäst hos NCF får du ett attraktivt boende nära till allt som hör den levande stadskärnan till –  butiker, service och dagligvaruhandel, samt restauranger, vård, bibliotek och bio. Du har även ett stenkast till kommunikationer i form av bussar och pendeltåg till och från Stockholm city.

Många av våra lägenheter har balkong som vetter in mot en gård och ibland även uteplats. I varje fastighet hittar du tvättstugor, tillhörande förråd och i vissa fall möjlighet att hyra parkeringsplats.

Vårt mål är att man ska trivas att bo i Nynäshamns centrum. 

 

Lediga hyreslägenheter i Nynäshamn

För tillfället har vi tyvärr inga lediga lägenheter för uthyrning

Intresseanmälan av hyreslägenhet

Välkommen att fylla i vårt formulär för att göra en intresseanmälan för hyreslägenhet. Det utgår ingen kostnad för att vara med i registret men vi förbehåller oss rätten att göra ett lämpligt urval beroende på exempelvis behov möjlighet.

För att du ska kunna hyra en bostad hos oss gör vi en kreditupplysning och kontroll av den personliga ekonomin. För att godkännas som hyresgäst måste du ha en fast inkomst. Den totala hyreskostnaden får inte överstiga 30% av den fasta inkomsten. Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Intresseanmälan - hyreslägenheter