Om NCF

NCF är ett familjeägt bolag inom fastighetsförvaltning med lokal förankring i Nynäshamn. Vår expertis är inom såväl hyreslägenheter som uthyrning av kommersiella lokaler samt teknisk och ekonomisk förvaltning. Vi arbetar med etablering av nya verksamheter, hyresjuridik samt fastighets- och platsutveckling.

 

Vårt mål och vision är att bidra till ett för samtiden relevant Nynäshamns centrum. För oss är det en plats där nynäshamnarna och stadens besökare vill ta en fika med vänner, handla mat till familjemiddagen, shoppa och träna. För boende och företagare ska centrum vara en levande knytpunkt och en plats att trivas på. 

Vi som arbetar på NCF

Camilla Irenmark

VD

Jennie Hammar

Förvaltningsadministration

Ulrika Jägre

Hyresadministration/ekonomi

Samarbeten

Vi tror på samarbeten över gränser och med liknande aktörer för att skapa bra resultat i allt vi gör. Detta gäller i både vår befintliga verksamhet som för nya utmaningar. Vi vill därför gärna prata med dig som är entreprenör, jobbar för en intressegrupp, kommunala verksamhet, är expert eller inte minst är hyresgäst hos oss.

Våra samarbetspartners

Stadskärneföreningen

NCF samarbetar med Stadskärneföreningen inom den kommersiella utvecklingen av publika affärsytor. Detta möjliggör för aktörer att hittar rätt lokaler men även för lokalerna att fyllas med aktörer som känns relevanta för konsumenterna. Ett resultat av samarbetet, tillsammans med hyresgästerna, är etableringarna av Jeansbolaget och TacoBar under 2021-2022.  Två nya varumärken som bidrar till ett levande Nynäshamns centrum.

Fastighetsägargruppen

NCF samarbetar med Fastighetsägargruppen där syftet är att liknande aktörer tillsammans ska jobba mot en helhetsidé för centrum. Ett resultat från detta samarbete är ett gemensamt skyltprogram. Med en mer enhetlig skyltning kan vi skapa en tydligare och vackrare stadskärna för kunderna.

Vill du samarbeta med oss?

Alla som delar viljan att arbeta för ett attraktivt Nynäshamn är intressanta samarbetspartners för oss. Därför söker vi ständigt efter nya kontakter.